Çok sayıda Steak var – ama kesinlikle Rumpsteak kadar popüler olanı yoktur. Rumpsteakin Roastbeeften geldiğini biliyor muydunuz? Size Roastbeefin nasıl mükemmel bir şekilde kesileceğini, sulu ve sinirsiz Rumpsteakin nasıl elde edileceğini ve bundan en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını paylaşacağız. Her et severin dilini sulandıracak lezzetli tariflere hazır olun!
Sırttan kesilmiş, sulu ve aynı zamanda aromatik – bu tipik Roastbeef, Gastronomi için sığır etinin en önemli kesimidir. Bütün veya portionlanmış olarak Roastbeef her menüde popüler bir klasiktir. Ve: başka hiçbir kesim bu kadar çok seçenekli yüksek kaliteli Steak hazırlamak için kullanılamaz. Bifteği hazırlamanın ve portionlamanın bazı zorlukları var. Bu konuda nasıl ustalaşacağınızı ve Roastbeeften en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızı açıklayacağız.
İster Roastbeef olarak bütün, ister Rumpsteak olarak porsiyonlanmış olsun: güzel bir parça Roastbeeften her türlü harika şey ortaya çıkarabilirsiniz. Birçok aşçının ve misafirin kaçırmak istemediği karakteristik bir özellik olan yağ kenarı, eti sadece sulu tutmakla kalmaz, aynı zamanda rozbifin çok sevdiğimiz tipik aromatik lezzetini de verir. Çünkü hepimizin bildiği gibi, yağ bir numaralı lezzet taşıyıcısıdır ve öyle de kalacaktır. Ancak yağlı kenar olmadan da rozbif gerçek bir klasiktir. Her ne olursa olsun, bir parça etten mümkün olan en iyi kaliteyi elde etmek için profesyonel kesim her şeyin başı ve sonudur. biliyoruz ki, tabakta bırakılan en kaliteli et parçasından daha sinir bozucu bir şey olamaz. Bu tür etlerin sinirleri akademik (BİLİMSEL) alınamaması yüzünden delik deşik edilmemeli.
Bununla birlikte, sürdürülebilir olmak ve hatta bu süreçte maddi tasarruf
etmek için çok fazla kesim yapmaktan kaçınmalısınız. Zaten bu ürün hazırlıklarında %33’lük bir kaybımız var. Sadece yaklaşık %5,9’u gulaş gibi başka ürünler yapmak için yeterince yüksek kalitede, %14,7’si kıyma veya benzeri için hala yeterince değerli ve %12,4’ü saf yağ ve tendon kırpıntıları – başka bir olası kullanımı yok ve bu nedenle tam bir kayıp.
Peki kendiniz ve misafiriniz için mümkün olan en iyi sonucu elde etmek için biftek nasıl hazırlanmalı? Atılması gereken birkaç önemli adım vardır:
Eğer bu adımları doğru bir şekilde yaparsanız, sinirsiz bir Roastbeef ve bol sulu Rumpsteaks önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Denerken iyi eğlenceler!