Besin değerleri (porsiyon başına)
Enerji: 573 kcal / 2415 kJ
Yağ: 5.9g
Karbonhidratlar: 77g
Protein: 45,20 gr
Porsiyon boyutu: 600g
Venüs makarnası Porsiyon boyutu: 600g
Midyelerin çözülmesine izin verin.
Zeytinyağını bir tencerede ısıtın. Sebzeleri temizleyin, yıkayın ve ince ince doğrayın.
Midyeleri kızgın zeytinyağında soteleyin, sebzeleri ekleyin ve kısa süre soteleyin. Noilly Prat ile cilalayın. Kabuğu soyulmuş domatesleri kısa süre püre haline getirip midyelerin üzerine ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve her şeyin yaklaşık 3 dakika pişmesine izin verin.
Kiraz domatesleri yarıya bölün ve bitiminden kısa bir süre önce midyelere ekleyin. Biraz tuz ve karabiberle tatlandırın.
Tagliariniyi tuzlu suda haşlayın ve hemen sıcak olarak servis yapın.
Erişteleri derin bir tabağa koyun. Üzerine sıcak istiridye sosunu dökün.