Pizzamız

Ekşi Mayanın Önemi

Alphecca Pizzeria’da öncelikli olarak doğal fermantasyon yöntemiyle hazırlanmış hamurla yapılan pizza çeşitlerini sunuyoruz. Tahılların bizim için faydalı olan kısımlarının açığa çıkarılarak sindiriminin de kolay hale gelebilmesi için, doğru formülize ederek / ekşimaya-fermentasyon aşamaları bilinciyle hareket ediyoruz.

Ekşi mayalı pizzalarımızın/ekmeklerimizin glisemik indeksi düşüktür. Bu sebeple az tüketilse dahi tok tutar. Kan şekerini hızla yükseltmez. B ve B12 vitamini yönünden zengindir. Unutkanlık sorununuzu azaltarak beynin fonksiyonlarını güçlendirir. Ürünlerimizi glutene duyarlı kişiler (Çölyak hastaları hariç) rahatlıkla tüketebilir.  

Niçin ekşi maya … 

Ekşi Maya süreci …

Mevcut hizmetlerimizin yanında, zaman içinde ekleyeceğimiz sıra dışı yemek çeşitleriyle samimi bir ortamda misafirlerimize hizmet vermek hedefimizdir.

Önemsediğimiz değerleri bilgelikle buluşturarak ürün halinde size ulaştırmak ana ilkemizdir.