Yemek pişirme bilgisi

Büyük barbekü sözlüğü

Dikkat, ızgaralar renkleniyor! İster et, ister balık, ister meyve ya da sebze olsun – barbekü ipuçlarımızla, misafirlerinizi gerçek bir barbekü partisiyle şaşırtacaksınız … F&B – Mangal Partisi

Roastbeef'ten Rumpsteak'e

Misafirlerinize en güzel roastbeef ve rumsteaki sunabilmeniz için doğru kesimin nasıl yapıldığını, nasıl sürdürülebilir olduğunu ve hatta maddi tasarruf sağladığını öğrenin … F&B – Roastbeef’ten Rumpsteak’e

Menüye midye koymak için 5 neden

Midye, geleneksel bir yemek olarak imajını çoktan geride bıraktı ve modern düzenlemelerle ilham veriyor. Midye ile neler yapabileceğine bir göz atın! … F&B – Menüye midye koymak için 5 neden
 

Dilim dilim mutluluk

İtalya kadar kaliteli jambon üreten başka bir ülke neredeyse yoktur. Parma jambonu, San Daniele, Euganeo Berico ve Bresaola, misafirlerinizin tabaklarında gerçek İtalyan yaşam tarzını canlandırabileceğiniz spesiyalitelerdir … F&B – Dilim dilim mutluluk

Baharatlı av yemekleri

Konuklar nihayet av yemeklerini yeniden tabaklarına alabilirler. Hangi baharatlar bu lezzetlerin tadını daha da güzelleştirir? …  F&B – Yaban yemekler için baharatlar

Hangi odunla tütsülenmeli?

Eşsiz bir tütsülenmiş lezzet için doğru odunu seçmek çok önemlidir. Ama hangi odun hangi yiyecekle uyumludur? Hangi aromalar ortaya çıkarılabilir? …  Açıklıyoruz!

Fermentasyonlamak

Sebzeler, tuz, su ve sirke – ve biraz sabır. Fermantasyon büyücülük değildir – insanlar ve sebzeler için iyidir. Profesyonel şefler şimdi bunu yeniden takdir ediyor … F&B – Fermentasyonlamak

Yaşlılar için doğru baharatlama

Yaşlıların yemeklerden keyif alabilmesi için yemeklerin iyi baharatlandırılmış olması gerekir. Ancak çok fazla tuzdan kaçının! Hangi alternatiflerin olduğunu ve özellikle yaşlılar için yemekleri nasıl lezzetli hale getirebileceğinizi açıklıyoruz.