Rechte

Son Haberler

Allergenkennzeichnung Alerjen Etiketlemesi

Allergenkennzeichnung Alerjen Etiketlemesi

İşletmelerde Hijyen kurallarını yerine getirmek 2019 baharından itibaren oldukça maliyeti…

AB onayı EU-Zulassung

AB onayı EU-Zulassung

İşletmelerde Hijyen kurallarını yerine getirmek 2019 baharından itibaren oldukça maliyeti…

Hijyen 3 Temizlik ve Dezenfeksiyon

Hijyen 3 Temizlik ve Dezenfeksiyon

İşletmelerde Hijyen kurallarını yerine getirmek 2019 baharından itibaren oldukça maliyeti…

Beslenme Büyük Barbekü Sözlüğü

Beslenme Büyük Barbekü Sözlüğü

Misafirlerinize mükemmel bir biftek sunabilmeniz için Izgaranızın başına gidin! bunu…

Hijyen Yumuşak haşlanmış yumurta

Müşterilerinize yumuşak haşlanmış (rafadan) yumurta servis edebilir misiniz? Teknik gelişim…

Beslenme Gıda Bilgi Yönetmeliği

Beslenme Gıda Bilgi Yönetmeliği

Beslenme; Gıda Bilgi Yönetmeliği Gıda Bilgi Yönetmeliği Lebensmittelinformations-Verordnung Catering ve…

Hijyen 1 Kişisel temizlik

Hijyen 1 Kişisel temizlik

Kişisel temizlik Tek kullanımlık eldivenler hijyenik midir? Tek kullanımlık eldivenler…

Örnek Sayfa

Örnek Sayfa

FOOD IS THE FOUNDATION OF TRUE HAPPINESS Gıda Bilgi Yönetmeliği…

Beslenme Yaşlılar İçin Doğru Baharatlandırma

Beslenme Yaşlılar İçin Doğru Baharatlandırma

Yaşlı insanlar için doğru baharat Yaşlılar için gastronomi nüansları Az…

FB Fermentasyonlamak

FB Fermentasyonlamak

Ferment etmek Yiyecekleri muhafaza etmek Antik mutfak tekniği yeniden keşfedildi…

FB Hangi Odunla Tütsülenmeli

FB Hangi Odunla Tütsülenmeli

F&B – Hangi odunla tütsülenmeli Bir tutam duman Tütsülemeniz için…

FB Yaban Yemekleri İçin Baharatlar

FB Yaban Yemekleri İçin Baharatlar

Unutulmuş baharatlar Av yemeklerini lezetlendirmenin kolaylıkları Av yemeklerini lezzetli baharatlarla…

FB Menüye Midye Koymak İçin 5 Neden

FB Menüye Midye Koymak İçin 5 Neden

Geleneksel yemek imajını çoktan geride bırakan midye, modern düzenlemelerle keyifle…

Hijyen 2 PRP ve HACCP hakkında yeni AB kılavuzu

Hijyen 2 PRP ve HACCP hakkında yeni AB kılavuzu

Uzmanlık Alanları – Hijyen 2 PRP ve HACCP hakkında yeni…

SSS Uzmanlık Konuları Vergi Hukuku

SSS Uzmanlık Konuları Vergi Hukuku

Uzmanlık konuları – vergi hukuku tipp”(Trinkgeld)leri vergilendirmeniz gerekiyor mu? Bu…

SSS Otel ve Catering Endüstrisi İçin Danışmanlık

SSS Otel ve Catering Endüstrisi İçin Danışmanlık

İşletmeniz için daha fazla başarı​ İşinizi- İşletmenizi planlama, organize etme…

BESLENME Gıda ve Alerjenler

BESLENME Gıda ve Alerjenler

Gıdalar ve alerjenler Bunu dikkate almak için web sitemizde her…

FB Dilim Dilim Mutluluk

FB Dilim Dilim Mutluluk

Dilim dilim mutluluk​ İtalyan jambonu Bunlar klasik kabuklular Mmmh, kim…

FB Mangal Partisi

FB Mangal Partisi

Mangal Partisi Mangalda Farklılık Yaratın Misafirlerinize nasıl ızgara yapılacağını gösterin…

FB Bahçe Sebzeli Domatesli Venüs Midyeli Makarna

FB Bahçe Sebzeli Domatesli Venüs Midyeli Makarna

Gıda Bilgi Yönetmeliği Bahçe Sebzeli-Domatesli-Venüs Midyeli Makarna Besin değerleri (porsiyon…

FB Balkabaklı Midye Potpuri

FB Balkabaklı Midye Potpuri

Kabaklı midye potpuri Besin değerleri (porsiyon başına) Enerji:  159 kcal…

FB Roastbeef’ten Rumpsteak’e

FB Roastbeef’ten Rumpsteak’e

Roastbeef’ten Rumpsteak’e Sulu, aromatik, etli Roastbeef ve Rumpsteak garantili başarı…

BESLENME Gastronomideki 14 alerjen

BESLENME Gastronomideki 14 alerjen

Uzmanlık Alanları – Hijyen 1 Gastronomideki 14 alerjen Gastronomideki 14…