Allergenkennzeichnung Alerjen Etiketlemesi
İşletmelerde Hijyen kurallarını yerine getirmek 2019 baharından itibaren oldukça maliyeti…
İşletmelerde Hijyen kurallarını yerine getirmek 2019 baharından itibaren oldukça maliyeti…
İşletmelerde Hijyen kurallarını yerine getirmek 2019 baharından itibaren oldukça maliyeti…
İşletmelerde Hijyen kurallarını yerine getirmek 2019 baharından itibaren oldukça maliyeti…
Misafirlerinize mükemmel bir biftek sunabilmeniz için Izgaranızın başına gidin! bunu…
Müşterilerinize yumuşak haşlanmış (rafadan) yumurta servis edebilir misiniz? Teknik gelişim…
Beslenme; Gıda Bilgi Yönetmeliği Gıda Bilgi Yönetmeliği Lebensmittelinformations-Verordnung Catering ve…
Kişisel temizlik Tek kullanımlık eldivenler hijyenik midir? Tek kullanımlık eldivenler…
Yaşlı insanlar için doğru baharat Yaşlılar için gastronomi nüansları Az…
Ferment etmek Yiyecekleri muhafaza etmek Antik mutfak tekniği yeniden keşfedildi…
F&B – Hangi odunla tütsülenmeli Bir tutam duman Tütsülemeniz için…
Unutulmuş baharatlar Av yemeklerini lezetlendirmenin kolaylıkları Av yemeklerini lezzetli baharatlarla…
Geleneksel yemek imajını çoktan geride bırakan midye, modern düzenlemelerle keyifle…
Uzmanlık Alanları – Hijyen 2 PRP ve HACCP hakkında yeni…
Uzmanlık konuları – vergi hukuku tipp”(Trinkgeld)leri vergilendirmeniz gerekiyor mu? Bu…
İşletmeniz için daha fazla başarı İşinizi- İşletmenizi planlama, organize etme…
Gıdalar ve alerjenler Bunu dikkate almak için web sitemizde her…
Dilim dilim mutluluk İtalyan jambonu Bunlar klasik kabuklular Mmmh, kim…
Mangal Partisi Mangalda Farklılık Yaratın Misafirlerinize nasıl ızgara yapılacağını gösterin…
Gıda Bilgi Yönetmeliği Bahçe Sebzeli-Domatesli-Venüs Midyeli Makarna Besin değerleri (porsiyon…
Kabaklı midye potpuri Besin değerleri (porsiyon başına) Enerji: 159 kcal…
Roastbeef’ten Rumpsteak’e Sulu, aromatik, etli Roastbeef ve Rumpsteak garantili başarı…
Uzmanlık Alanları – Hijyen 1 Gastronomideki 14 alerjen Gastronomideki 14…