Blog And News

Son Haberler

Blog Template

Blog Template

FOOD IS THE FOUNDATION OF TRUE HAPPINESS OUR MISSION We see our customers as invited guests to a party, and…

F&B – Yaşlılar için doğru baharatlama

F&B – Yaşlılar için doğru…

Yaşlı insanlar için doğru baharat Yaşlılar için gastronomi nüansları Az tuz ile güçlü baharat – sloganımız budur Huzurevinde tadı güzelse…

F&B – Fermentasyonlamak

F&B – Fermentasyonlamak

Ferment etmek Yiyecekleri muhafaza etmek Antik mutfak tekniği yeniden keşfedildi Fermente gıdalar ile modern yemekler yaratılabilir Fermantasyon kulağa eski moda…

F&B – Hangi odunla tütsülenmeli

F&B – Hangi odunla tütsülenmeli

F&B – Hangi odunla tütsülenmeli Bir tutam duman Tütsülemeniz için doğru odunu nasıl bulabilirsiniz! Tütsüleme çoğunlukla bir tütsüleyici veya tütsü…

F&B – Yaban yemekleri için baharatlar

F&B – Yaban yemekleri için…

Unutulmuş baharatlar Av yemeklerini lezetlendirmenin kolaylıkları Av yemeklerini lezzetli baharatlarla lezzetlendirin Sonbahar geliyor! Ve onunla birlikte geyik, karaca, yaban domuzu…

F&B – Menüye midye koymak için 5 neden

F&B – Menüye midye koymak…

Menüye midye koymak için 5 neden Menüye midye koymak için 5 neden Yeni kabuklar – çok yönlü ve modern Beyaz…

Hijyen – Uzmanlık Konuları – Kişisel Hijyen

Hijyen – Uzmanlık Konuları –…

Uzmanlık Konuları – Kişisel Hijyen Tek kullanımlık eldivenler hijyenik midir?​ Yararlı veya riskli – açıklığa kavuşturuyoruz​ El hijyeni, gıda sektöründeki…

Hijyen – Uzmanlık Konuları – Hijyen 2

Hijyen – Uzmanlık Konuları –…

Uzmanlık Konuları – Hijyen 2 Daha fazla tüketici şeffaflığı Ar. Ad. kapsamlı bir mutfak denetimi sunar Ağustos ayında Federal Kabine,…

Hijyen – Uzmanlık Konuları – Hijyen 1

Hijyen – Uzmanlık Konuları –…

Uzmanlık Alanları – Hijyen 1 PRP ve HACCP hakkında yeni AB kılavuzu Gelecekte Şirketler sadece CCP’leri değil, aynı zamanda PRP’leri…

SSS – Uzmanlık Konuları – Vergi Hukuku

SSS – Uzmanlık Konuları –…

Uzmanlık konuları – vergi hukuku tipp”(Trinkgeld)leri vergilendirmeniz gerekiyor mu? Bu kurallar restoran işletmecileri ve hizmet sağlayıcılar için geçerlidir.  Misafir memnun…

SSS – Otel ve catering endüstrisi için danışmanlık

SSS – Otel ve catering…

İşletmeniz için daha fazla başarı​ İşinizi- İşletmenizi planlama, organize etme ve yönetme konusunda desteğe mi ihtiyacınız var? Ar. Ad. Consulting’in…

BESLENME – Gıda ve Alerjenler

BESLENME – Gıda ve Alerjenler

Gıdalar ve alerjenler Bunu dikkate almak için web sitemizde her gıdaya karşılık gelen alerjen sınıfını bulacaksınız. Ürün açıklamasının yanındaki parantez…

F&B – Dilim dilim mutluluk

F&B – Dilim dilim mutluluk

Dilim dilim mutluluk​ İtalyan jambonu Bunlar klasik kabuklular Mmmh, kim sevmez ki? Bella Italia’nın jambonu olağanüstü kalitesi ve eşsiz lezzetiyle…

F&B – Mangal Partisi

F&B – Mangal Partisi

Mangal Partisi Mangalda Farklılık Yaratın Misafirlerinize nasıl ızgara yapılacağını gösterin Yaz aylarında barbeküyü ateşlemekten daha güzel ne olabilir? Dumanı tüter,…

F&B – Bahçe Sebzeli-Domatesli-Venüs Midyeli Makarna

F&B – Bahçe Sebzeli-Domatesli-Venüs Midyeli…

Bahçe Sebzeli-Domatesli-Venüs Midyeli Makarna Besin değerleri (porsiyon başına) Enerji: 573 kcal  / 2415 kJ Yağ: 5.9g Karbonhidratlar: 77g Protein: 45,20 gr Porsiyon boyutu:  600g Domatesli Venüs…

F&B – Balkabaklı midye potpuri

F&B – Balkabaklı midye potpuri

Kabaklı midye potpuri Besin değerleri (porsiyon başına) Enerji:  159 kcal   / 661 kJ Yağ:  5.1g Karbonhidratlar:  24g Protein:  2,80 gr…

F&B – Roastbeef’ten Rumpsteak’e

F&B – Roastbeef’ten Rumpsteak’e

Roastbeef’ten Rumpsteak’e Sulu, aromatik, etli Roastbeef ve Rumpsteak garantili başarı ile nasıl kesilir Özellikle popüler olan iki klasik: Roastbeef ve…

BESLENME – Gastronomideki 14 alerjen

BESLENME – Gastronomideki 14 alerjen

Uzmanlık Alanları – Hijyen 1 Gastronomideki 14 alerjen Gastronomideki 14 önemli alerjen LMIV’e göre daha ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Neler neye…