Blog Template
FOOD IS THE FOUNDATION OF TRUE HAPPINESS OUR MISSION We see our customers as invited guests to a party, and…
FOOD IS THE FOUNDATION OF TRUE HAPPINESS OUR MISSION We see our customers as invited guests to a party, and…
Yaşlı insanlar için doğru baharat Yaşlılar için gastronomi nüansları Az tuz ile güçlü baharat – sloganımız budur Huzurevinde tadı güzelse…
Ferment etmek Yiyecekleri muhafaza etmek Antik mutfak tekniği yeniden keşfedildi Fermente gıdalar ile modern yemekler yaratılabilir Fermantasyon kulağa eski moda…
F&B – Hangi odunla tütsülenmeli Bir tutam duman Tütsülemeniz için doğru odunu nasıl bulabilirsiniz! Tütsüleme çoğunlukla bir tütsüleyici veya tütsü…
Unutulmuş baharatlar Av yemeklerini lezetlendirmenin kolaylıkları Av yemeklerini lezzetli baharatlarla lezzetlendirin Sonbahar geliyor! Ve onunla birlikte geyik, karaca, yaban domuzu…
Menüye midye koymak için 5 neden Menüye midye koymak için 5 neden Yeni kabuklar – çok yönlü ve modern Beyaz…
Uzmanlık Konuları – Kişisel Hijyen Tek kullanımlık eldivenler hijyenik midir? Yararlı veya riskli – açıklığa kavuşturuyoruz El hijyeni, gıda sektöründeki…
Uzmanlık Konuları – Hijyen 2 Daha fazla tüketici şeffaflığı Ar. Ad. kapsamlı bir mutfak denetimi sunar Ağustos ayında Federal Kabine,…
Uzmanlık Alanları – Hijyen 1 PRP ve HACCP hakkında yeni AB kılavuzu Gelecekte Şirketler sadece CCP’leri değil, aynı zamanda PRP’leri…
Uzmanlık konuları – vergi hukuku tipp”(Trinkgeld)leri vergilendirmeniz gerekiyor mu? Bu kurallar restoran işletmecileri ve hizmet sağlayıcılar için geçerlidir. Misafir memnun…
İşletmeniz için daha fazla başarı İşinizi- İşletmenizi planlama, organize etme ve yönetme konusunda desteğe mi ihtiyacınız var? Ar. Ad. Consulting’in…
Gıdalar ve alerjenler Bunu dikkate almak için web sitemizde her gıdaya karşılık gelen alerjen sınıfını bulacaksınız. Ürün açıklamasının yanındaki parantez…
Dilim dilim mutluluk İtalyan jambonu Bunlar klasik kabuklular Mmmh, kim sevmez ki? Bella Italia’nın jambonu olağanüstü kalitesi ve eşsiz lezzetiyle…
Mangal Partisi Mangalda Farklılık Yaratın Misafirlerinize nasıl ızgara yapılacağını gösterin Yaz aylarında barbeküyü ateşlemekten daha güzel ne olabilir? Dumanı tüter,…
Bahçe Sebzeli-Domatesli-Venüs Midyeli Makarna Besin değerleri (porsiyon başına) Enerji: 573 kcal / 2415 kJ Yağ: 5.9g Karbonhidratlar: 77g Protein: 45,20 gr Porsiyon boyutu: 600g Domatesli Venüs…
Kabaklı midye potpuri Besin değerleri (porsiyon başına) Enerji: 159 kcal / 661 kJ Yağ: 5.1g Karbonhidratlar: 24g Protein: 2,80 gr…
Roastbeef’ten Rumpsteak’e Sulu, aromatik, etli Roastbeef ve Rumpsteak garantili başarı ile nasıl kesilir Özellikle popüler olan iki klasik: Roastbeef ve…
Uzmanlık Alanları – Hijyen 1 Gastronomideki 14 alerjen Gastronomideki 14 önemli alerjen LMIV’e göre daha ayrıntılı olarak açıklanmaktadır. Neler neye…